Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szyberdach mi nie działa - zauważyłem, że nie mam w ogóle przekaźnika tego niebieskiego pod kierownicą. Chcę taki nabyć, ale nie wiem jak rozpoznać że to ten właściwy. , jak on jest oznaczony ? ma jakieś parametry ? (bo rozumiem, że nie każdy przekaźnik podejdzie?) / kolory coś oznaczają ?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
A ja z kolei mam inny problem. Zrobiłem tak jak kolega pisał, ten niebieski przełącznik i teraz "działa" lecz jest mały haczyk. A mianowicie, gdy mi się zepsuł i nie chciał zamknąć, po zdemontowaniu silniczka pociągnąłem dach do momentu aż zaskoczył i się zamknął. Dzisiaj jak zrobiłem ten przekaźnik, silniczek od razu ruszył. Otwierało się do końca (wewnątrz) a do góry tylko kawałek. Więc pchnąłem kawałek do tyłu na otwartym wewnątrz i teraz jak chcę otwierać to w 2 strony idzie po 3-5 cm i staje w miejscu. Jak to wyregulować aby chodziło w 2 strony? Wewnątrz i daszek do góry ?