Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim!

Posiadam BMW M3 E92 z 2009 roku ze dwusprzęgłówką i mam pewien problem.

Nie mogę wyłączyć DSC, przycisk od DSC w ogóle nie reaguje, a w ustawieniach MDrive w DSC nie ma opcji OFF, jest tylko MDrive i On, a tryb skrzyni moge miec oczywiscie tylko na 5.

Próbowałem różnych kombinacji żeby to wyłączyć, np. z włączonym/wyłączonym przyciskiem M, trzymałem ten guzik nawet kilka minut i nic.

Dziwne, że w opcjach od DSC nie ma OFF, każda Mka ma tą opcje i czy to manual czy dkg.

Czytałem na różnych zagranicznych forach na ten temat. U jednych był to problem z guzikiem, a inni pisali, że nie da się całkowicie wyłączyć DSC w nowym BMW, w co nie wierzę.

Gdzieś coś widziałem na jakimś forum, że coś było u kogoś grzebnięte i przestawione, że się nie dało wyłączyć ale gdzieś to zgubiłem.

NIE DAM SOBIE RADY W ZIMĘ. PROSZE POMÓŻCIE! W RAZIE POTRZEBY PODEŚLĘ ZDJĘCIA Z USTAWIEŃ, ORAZ KRÓTKI FILMIK JAK PRÓBUJĘ TO WYŁĄCZYĆ!

Opublikowano
Kombinacja przycisków nic tu nie da. Masz pewnie auto z opcja dla wypożyczalni SIXT. Musisz wykodowac te opcje z wyposażenia . Zrobi ci to kazdy ogarnięty koder .
Opublikowano

Znaczy po wypożyczalni to ono nie jest, historie pęłną mam i znam.

Dzięki za informacje. Moze masz na kogoś konkretnego namiary co bym mógł mu wysłać kompa czy coś?

Opublikowano
Znaczy po wypożyczalni to ono nie jest, historie pęłną mam i znam.

Dzięki za informacje. Moze masz na kogoś konkretnego namiary co bym mógł mu wysłać kompa czy coś?[

Masz namiary na pw. Opcja SIXT była także w niektórych autach demo z programu premium selection. Wyłączenie trakcji w m3 dla niewytrawnego kierowcy moze oznaczać grube kłopoty . Tak czy inaczej prosty temat .