Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni koledzy,

Mam problem ze schowkiem na rękawiczki w E71. W dniu wczorajszym wymieniałem żarówki na LED po wymianie jak wkładałem coś zaiskrzyło i koniec (w schowku). Z przycisku nie mogę otworzyć schowka. Awaryjnie sobie poradziłem wyciągając obudowę z prawej strony i wkładając rękę otwieram zamek. Ale nie wiem jak usunąć usterkę. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki miernikiem, które znajdują się w bagażniku (prawa strona). Proszę o pomoc w przedmiotowej kwestii.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam

Niestety w dniu dzisiejszym zdjąłem pokrywę pod schowkiem (pod nogami pasażera), ale niestety nie ma tam bezpieczników jak w X5 :(
:nienie:

Home / BMW E71 X6 xDrive40d SC / Repair Manuals and Technical Data / 61 General vehicle electrical system / 61 14 Power distribution box ,

61 13 050 Removing and installing/replacing fuse box in passenger compartment

https://www.newtis.info/tisv2/a/en/e71-x6-xdrive40d-sac/repair-manuals/61-general-vehicle-electrical-system/61-14-power-distribution-box-current-terminals/OM7xiMG

Pozdrawiam Andrzej