Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno w mapach 2018-1 w stosunku do 2017-2 nie ma żadnych zmian. Czy jest więc sens ściągania i instalowania nowych map?

Trochę głupio by to wyglądało, gdybym w takim aucie(f07) przyklejał do szyby inną navi :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Nie przesadzaj. Wyjeżdżając G30 z salonu rzeczywiście głupio by było coś tam przyczepiać do szyby, ale w F07 śmiało można kleić... tuż obok choinki wunder baum.
peace & love
Opublikowano
Nie przesadzaj. Wyjeżdżając G30 z salonu rzeczywiście głupio by było coś tam przyczepiać do szyby, ale w F07 śmiało można kleić... tuż obok choinki wunder baum.

To mam problem... nie używam choinek. Co ja teraz zrobię?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cholera ja niemam szyb wzialem najtansza wersje. Wiec u mnie ten wariant odpada. Ale tuz przed instalacja 2018-1 zainstaluje jakies mapy z poczatku dekady to pozniej odczuje roznice.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem jaka jest aktualność map w nowych systemach BMW ale jeżeli podobna do tych w CCC to takie mapy są kompletnie bez sensu i innego zastosowania jak dekoracja deski nie mają. A najgorsze jest to, że problemy nie dotyczą dróg lokalnych które od lat praktycznie się nie zmieniają i są przyzwoicie aktualne ale wszelkie wjazdy/zjazdy na obwodnice dróg kategorii autostrad, ekspresówek i dróg wojewódzkich są kompletnie nieaktualne i nawigacja prowadzi np. wyznaczonymi kiedyś zjazdami tymczasowymi które po oddaniu do użytku właściwego zjazdu prowadzą do czarnej d.. albo zamiast na autostradę to na starą drogę :duh: