Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam poważny problem i nie wiem co jest. Zacznę od początku strasznie latał mi po szosie zawieszenie było ok więc magliwnica maglownica z nową listwa założona wszystko ok niby ale zacząłem czuć wibracje na kierownicy podczas hamowania no myślę pewnie tarcze tarcze wymontowałem dałem do przetoczenia założyłem wszytko ok zrobiłem na nich 1000km po czym znowu zacząłem czuć wibracje wibracje tak się nasilily na dzień dzisiejszy że strach hamować telepie się cała buda nie tylko kierownica i nie ważne czy na biegu czy na luzie cy na sprzegle nic się nie zmienia dziś pojechałem. Kupiłem tarcze założyłem i bez zmian nie wiem gdzie szukać przyczyny co może być nie tak z tyłu nie zaglądałem jeszcze ale nie odczuwał bym telepania na kierownicy. Ręce opadJa
Opublikowano

Sprawdz wahacze przednie te dlugie co są montowane pod skosem czesto na nich padają tuleje a najlepiej kopnij w koło od przodu auta na wyprostowanych oczywiscie nie powinno drgnąć przy sprawnych tulejach jeśli jest chodż lekki luz wymień bo szkoda nowych tarcz ( wykrzywią sie) miałem tak w e39 i w e60 to jest ten sam problem, zerknij do linka