Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :D

z racji ze jestem nowy i chcialbym nabyc moja pierwsza bmw :lol:

w oko trafiła mi sie oferta z Legnicy

Małe zawsze chcaiałem miec bmw 5 ale no i taki tez mogłby byc

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-320i-benzyna-170-km-stan-idealny-1-wlasciciel-ID6zaBGw.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8

Gosciu opisuje i mowi ze auto niemalowane , elementy niewymieniane , sciagął tylko z uszkodzonym sterownikiem ale juz naprawione nawet z rodzinna był nim na wakacjach

auto w kraju juz od lipca

nr vin wbavr9104oa100088

moze juz mieliscie z nim doczynienia albo z tym pojazdem

Opublikowano
No za 20k to można kupić ładne e46 z 2003. Jak słyszę historie od handlarza, który ściągnął auto od Helmuta, i jest takie super, że aż sam nim był na wakacjach, to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
x3334a545255abac1e52.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
220 kkm przebiegu :D:D:D jaaassne. Najtańsze E91 w PL chyba. NIestey widać ,że podpicowane do handlu. Szukaj E46 lub E39 za taką kasę a pownieneś znaleźć w dobrym stanie. To będzie znacznie lepsze niż seria E91 za takie pieniądze.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
Bierz kogoś kumatego i jedź zobacz. Cena nie duża jak za ten rocznik. Zawsze można zobaczyć tylko wszystko na chłodno bierz .