Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro juz o tym mowa to sprzedam nerke za 70tys euro [ :oops: ] Wiek 29 ;)

Z jakiego modelu ta nerka? E21, E3, E12, E24, M1 ? :lol: Jak za nerke z tak starego modelu to troche duzo cenisz. :twisted2: Wiesz ile much rozbilo sie na jej zeberkach, a ile kamykow? :worried:

Tutaj znalazlem trzy 850csi ktore byc moze ci sie spodobaja.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ostatnio ceny CSI na mobile.de spdaja ale chyba sobie nigdy nie kupie (sa marze o tkim cudenku )bo jak wprowadza podatek ekologiczny to bedzie masakryczna cena samochodu z silnikiem 5,7 pojemnosci wiec jak chcesz kupic to sie spiesz jak dla mnie ta ofert wydaje sie ciekawa i gdybym mial te bejmy to juz bym tam byl ... ciekawa oferta

Pozdrawiam :D

Opublikowano
Csi za 12tys euro :shock: :shock: :shock: Cos mi tu brzydko pachnie. No i lampa od strony pasazera paskudnie wystaje :doh: Byc moze jest mocno zaniedbana... Nikt dobrego auta nie odda za darmo. Za Csi trzeba liczyc w granicach 20tys euro.
Opublikowano

Witam.

To mój pierwszy post, ale forum przeglądam już od jakiegoś czasu.

Znalazłem w sieci http://allegro.pl/item119654800_bmw_850_za_jedyne_16000_pln.html

ten samochód.

Juz dłuższy czas szykuję się na zakup 850ki.

Oferta brzmi obiecująco, jednak cena wydaje mi się niska..zbyt niska.

Nie chce nadaremno jechac do Ostrowca, więc chcialbym znac Wasze opinie.

Moze znacie samego sprzedajacego, lub ten samochód?

Czekam na odp i z góry dziękuję.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Csi za 12tys euro :shock: :shock: :shock: Cos mi tu brzydko pachnie. No i lampa od strony pasazera paskudnie wystaje :doh: Byc moze jest mocno zaniedbana... Nikt dobrego auta nie odda za darmo. Za Csi trzeba liczyc w granicach 20tys euro.
czy ja wiem jedank latak leca wiec i ceny takze np ta CSI salonowa o ile dobze pamietam jeszcze kilka miechow temu stal co za okolo 14500 ejro a teraz juz 13500 wiec kolo troche zszedl z cena .

Ps.Troche OT ale na jak cena najnizsz taka CSI moze spajsc oczywiscie mowa o w miare zadbanym egzeplarzu , czy taki samochod mozna traktowac jako inwestycje na 20 lat jak np obrazy wiadomo nie ta sakle ale jadnak skoro CSi na swiecie jezdzi okolo 1000 egzemplarzy powiedzy reszta sie skasowala to chyba z czasem znajda sie kolekcjonerzy chetni zaplaci za tak wersje troch bejmow .

Pozdrawiam