Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pytanie jak w temacie, nie moge doszukac sie na forum info o zakładach we wrocku. O tych których polecacie i tych przed którymi przestrzegacie. Pozdrawiam :dance: Dzieki za odpowiedzi
Opublikowano

Cześć!

Zanim sam założyłem gaz, dłuuuugo szukałem i pytałem o konkretnych gazowników, no i założyłem ,u sprawdzonego przez kilku znajomych i nie tylko!

Z pełną odpowiedzialnością mogę Ci polecić firme MOTRONIC na ul.Przedmiejskiej(boczna Legnickiej,między wiaduktami).Dałem ten namiar koledze, założył gaz do A4 i mówi że teraz jeździ lepiej niż na benzynie!Ja mam Prinsa w 528i, i sobie bardzo chwale!zrobiłem juz na nim jakieś 7000km i jeżdzi jak na benzynie tyle że taniej!!! :D

Na autostradzie wkręciłem sie na 240km\h, więc mocy mu nie brakuje! :cool2:

Opublikowano
Dzieki DRAGAR, według opinii na forum PRINS jest najlepszy i tylko taki mnie interesuje. Nie orientujesz sie w cenach? Istotna dla mnie jest również obsługa serwisowa - gwarancyjna i pogwarancyjna. Pozdrawiam Ecco :twisted:
Opublikowano
Wpadnij do dziadka Wiesia na Granicznej . przy stacji tankowania LPG - przed lotniskiem. Czasami brzydko się wyraża , ale to jego styl. Cenę możesz ponegocjowac, za robotę - możesz spac spokojnie. Jak chcesz pogadac -daj znac na PW. Zadzwonię. Ciepło pozdrawiam :lol: :lol: :lol:
Opublikowano
Wpadnij do dziadka Wiesia na Granicznej . przy stacji tankowania LPG - przed lotniskiem. Czasami brzydko się wyraża , ale to jego styl. Cenę możesz ponegocjowac, za robotę - możesz spac spokojnie. Jak chcesz pogadac -daj znac na PW. Zadzwonię. Ciepło pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

Dziadek jest dobry ale w II gen. - zamontowal mi w M20B27 zrobilem ok 60 tys.km i nigdy nawet nie strzelilo !! On chyba nie montuje sekwencji ?? Niedawno pytalem o M50B25 to proponowal mi IIgen. :mad2:

PZDR

Opublikowano
Dzięki ogromne Panowie za pomoc :) Pozdrawiam i zapraszam wszystkich do podzielenie się opiniami na temat serwisów autogazu w naszym regionie :dance:
Opublikowano

Cześć!

Jaka cena?

Ja po małych negocjacjach zabuliłem 5500 zł, a że wziąłem na raty na 20 miesięcy to płacę po 300 zł. Czyli to co mi zostaje z tego gdybym jeździł na benie. Po 20 michach jesyem na czysto-szczerze polecam :cool2: