Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Mam taki problem ze wariuje mi bluetooth po podlaczeniu z iphonem 7

Czasami w ogole w rozwijcie w idrivie nie widze listy utworow a czasami widze ale nawet jak zmienie piosenke to nie ma zadnej reakcji. To samo jest z pokretlem w kierownicy, moge przelatywac piosenki i widze liste ale jak wybiore inny utwor to wciaz leci ten sam.

Po ktorejs z aktualizacji iphona dzialalo ok po jakims czasie znowu wariuje , po ostatniej aktualizacji wciaz nie dziala. Czy moze to byc problem z samym modulem BT czy raczej problem w kompatybilnosci z telefonem albo samym IOSem? Czy posiadacze f30 + iphone tez tak macie ?

Jest to dosc irytujace ...

Czasami gubi mi rowniez wybor w zakladce MEDIA iphona ( brak ptaszka zaznaczenia )

Autko z USA prod 10.2014 328i

Opublikowano

no i klops :(

zaktualizowałem przez usb , pokazuje mi komp ze oprogramowanie jest aktualne i nie wymaga aktualizacji a problem nie zniknął.

Wciąż próbując zmienić piosenke idrivem lub pokrętłem w kierownicy leci cały czas ten sam utwór, jedynie moge telefonem zmienic.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

Przez bluetooth,

powiem Ci szczerze, że srednio widzę różnicę między CIC a NBT na tych zdjęciach :)

ale obstawiałbym NBT