Skocz do zawartości

Wymiana stacyjki ,zamkow, kluczykow BMW E39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mialem taka sytuacje ze wypadl mi chyba kluczyk od bmw w aucie firmowym, ktos to zobaczyl wybil mi szybe i zabral ten kluczyk, ale gdy zobaczyl ze to tylko stare BMW e39 dal sobie spokoj, ale po zlosci rozwalil mi na strzepy caly kluczyk i rozsypal przed autem ale nie znalazlem tam grotu ani immobilajzera ze srodka . Co mam teraz zrobic ? Obecnie pracuje w Holandii tu wszystko jest drogie. Mam znajomego z PL co handluje tylko tymi BMW E39 sprowadza je z angli . Czy wystarczy ze mi wysle zestaw zamkow do drzwi, bagaznika ,stacyjka kluczyki i sterownik ? Prosze pomozcie
Opublikowano
Do tego jeszcze EWS(immo) i sterownik silnika pasujący do tego immo , chyba że to o nim pisałeś. Ewentualnie sterownik silnika z wyłączonym immo, to wtedy może zostać Twój
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Dobra ogarnalem temat jade jutro do Lalystad do salonu BMW i oni mi zamowia kluczyk z immo z Bawarii tylko mam nadzieje ze bedzie pasowal do mojego nr VIN , mam nadzieje ze nikt przedemna nie zmienial zamkow i kluczykow w nieautoryzowanm salonie bo wtedy kluczyk moge wyrzucic do smieci :P
Opublikowano
Wyrwij stacyjkę albo zamek z drzwi jako wzornik :lol:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.