Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie

W ostatnią sobotę BMW Klub Polska zorganizował w Białymstoku zlot na którym odbyły się mini zawody naszych BMW. Tak dla zachety maly filmik (koniecznie włączyc głosniki). Milego ogladania.

www.pracowniakreatywna.pl/felixiada2006.mpg

Opublikowano

Szkoda że tak późno się dowiedziałem :|

Ale jeżeli sobota to u mnie robota :-) i tak pewnie bym nie mógł (zależy o której)

Filmik obadam :cool2:

BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano

O ile sie nie myle to Feliksjada jest impreza klubowa. :wink:

Chyba ze Feliks zapraszal rowniez ludzi spoza "owianego tajemnica" :twisted2: klubu.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Przede wszystkim to ja bym to nazwał raczej spotkaniem niż zlotem :wink:

Do tej pory Felixiada zawsze była dla członków BMW Klub Polska, natomiast jej organizatorem zawsze jest Felix i nie wiem czy zapraszał kogoś z zewnątrz...

A w uzupełnieniu do filmiku (bo on nie oddaje całego uroku Felixiady).

Spotkanie zaczęło się w piątek pod wieczór, a skończyło w niedzielę po południu. Z grubsza program był taki:

- piątek wieczorem ognisko (kiełbaski, piwko i pogaduchy)

- sobota od 11 do 17 jazda na czas w miasteczku ruchu drogowego (filmik)

- sobota wieczorem grill, muzyczka, tany-tany, piwko, pogaduchy do 3-4 nad ranem...

- niedziela rano u Felixa na działce rozdanie nagród za sobotnie jazdy, kąpiele w stawie, kawka, pogaduchy

- niedziela po południu obiad w knajpie w Kiermusach i powrót do domu.

Generalnie w takich spotkaniach (zresztą zlotach chyba też) chodzi głównie o spotkanie towarzyskie, o to aby zobaczyć znajomych i pogadać (niekoniecznie o BMW, a im lepiej się znamy to tym mniej o BMW :wink: ). A przy okazji jak jest możliwość to trochę pojeździć (miasteczko ruchu drogowego było zajefajne :D ).

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano

O ile sie nie myle to Feliksjada jest impreza klubowa. :wink:

Chyba ze Feliks zapraszal rowniez ludzi spoza "owianego tajemnica" :twisted2: klubu.

ups ! a to sory :-)

BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
djx skrzyknij ludzi z forum i możecie sobie tam spokojnie pośmigać, cena naprawdę była atrakcyjna a miejsce jest moim zdaniem fajne