Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy spotkal sie ktos z Was z nastepujacym problemem w F10 (w moim przypadku 530i 2012): otoz, po wlaczeniu klimy wszystko jest ok, natomiast po wylaczeniu i pozostawieniu na samym nawiewie, nagle caly samochod wydaje dziwne dzwieki, szczegolnie podczas przyspieszania. Po wylaczeniu nawiewu znowu jest ok. Na poczatku ten 'dziwny' dzwiek pojawial sie tylko przy wlaczeniu i wylaczeniu klimatyzacji, natomiast od dzisiaj zauwazylem, ze juz od samego nawiewu zaczyna dziwnie sie zachowywac.

Zanim udam sie do mechanika, moze ktos ma pomysl co moglbym samemu sprawdzic/zrobic, aby nie latac z byle czym do niego? Co prawda moge jezdzic ciagle na A/C lub kompletnie bez nawiewu, jednak nie daje mi to spokoju :?

Opublikowano
mam podobny objaw a mianowicie jest to dzwiek typu: w starych samochodach jak bylo malo plynu w maglownicy takie "wycie...." tez mnie drazni bardzo. tylko u mnie to jest ewidentnie z pod maski. po wylaczeniu AC, po wlaczeniu ustaje. narazie jezdze z tym ale tez prosze o podpowiedz... dziekuje
  • 3 miesiące temu...