Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, dzisiaj zaskoczył mnie pewien problem z samochodem. Rano jadąc do miasta wszystko działało idealnie, jednak kiedy ponownie wsiadłem do samochodu i ruszyłem hamulce były odcięte - działały jak przy wyłączonym silniku, ciężko i twardo chodziły ledwo się dało hamować, a dojechać do pracy musiałem ;/ - hamulce były wymieniane w kwietniu tego roku, był zmieniany przy tym płyn hamulcowy i wszystko działało pięknie. Pytaniem moim jest co może być przyczyną, samochód na pewno dzisiaj idzie do mechanika mimo wszystko wolałbym wiedzieć co mogło się tam stać - tak nagle w przeciągu 2-3 godzin.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ilość płynu jest ok?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Komputer komputerem, pokazuje że jest ok, co się tyczy samego zbiorniczka, jestem na tyle ślepy i wkurzony że nie mogę go zlokalizować, jest pod zaślepką jakąś czy jeszcze gdzie indziej schowany. Na widoku mam płyn do spryskiwaczy, chłodniczy, silnikowy i do przekładni. Hamulcowego nie widzę, pomóż mi go zlokalizować to zaraz go otworze i sprawdzę.

Ale tak jak mówię, było wszystko wymieniane i sprawdzane w kwietniu tego roku, także całkiem niedawno, więc wolałem zapytać na forum.

EDIT.

W zbiorniku płynu hamulcowego jest do kreski MAX, czyli to nie jest kwestia braku płynu.