Skocz do zawartości

Navi BMW e46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam BMW e46 z dinavigation z złotem na kartę SD pod mapy do GPS . Mam pytanie czy ktoś ma polskie mapy do takiej navigacji ? Czy ktoś wie skąd je pobrać bo szukałem i nic nie znalazłem , wszędzie jest na CD i inne navi . Jeśli ktoś mógłby pomóc to z gory dziękuje
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Mozesz z tego co wiem zainstalowac sobie co chcesz. Patrzysz czy masz to na androidzie czy na windowsie i instalujesz np automape pod odpowiednia platforme i tyle.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Dokładnie, najlepiej zainstalować przez wi-fi i gotowe.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
  • Autor
Mam na windowsie , czyli wystarczy pobrać mapy na Windowsa i wrzucić na SD ? Trzeba instalować jakimś programem czy wystarczy pliki wrzucić ?
Opublikowano

nie napisałeś nawet do jakiej nawigacji chcesz te mapy. Ale od razu ci powiem że do każdej są mapy.

Sposób instalacji bedzie się różnił w zależności czy to sygic, automapa, garmin jakiś czy cokolwiek tam używasz.

Do tego mając takie radio możesz używać takiej nawigacji jak chcesz.

szukam
Opublikowano
  • Autor

Virmware version

MCU:HY 12/08/14

DVD : V04.23

Hmi : vBMW 0.21

Takie dane posiada moja navigacjja ... Nic nie ma jaki Windows i innych informacji ... Cos wam to mówi ?wiecie jakie mapy ?

Opublikowano

Co za program do nawigacji a nie na jakim urządzeniu.

Już widzę że nie dasz sobie rady bo jesteś zielony jeśli chodzi o te sprawy. Daj to do jakiegoś punktu z nawigacjami to ci zrobia

szukam
Opublikowano
  • Autor
No masz racje zielony jestem w tych sprawach ale bawiłem siebtyle razy tą navi i nie jest tam napisany jakie jest oprogramowanie ... Papierów do niej tez nie mam wiec nie wiem jak to znaleźć. Na pewno jest na windowsie ale jakim ... ? A nie da rady pobrać byle jakiej automapy na Windowsa i wrzucić na SD ? Będzie chodziło ? Czy mapa musi być do odpowiedniego oprogramowania ?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Masz tu WINDOWS CE prawdopodobnie 7.0, nie myl ze 'zwykłym' WINDOWSEM na komputery.
Opublikowano
  • Autor
Nawigację ogarnęłem szukałem na mecie takiej samej i okazało się ze jest na win CE 6.0 wiec teraz muszę pobrać jakąś mapę na te oprogramowanie i gitara . No i teraz się zacznie ... Ściągnięte pliki wrzucam na SD i wszystko działa czy trzeba instalować tą mapę na radiu ? Niestety radio w j. Angielskim wiec tez lipa ..
Opublikowano

ty dalej nie rozumiesz. Jaki masz program do nawigacji na tym urządzeniu, automape, sygica, tomtoma ? rozumiesz co się do Ciebie pisze ? skąd mamy wiedzieć do jakiego programu chcesz mapy. Mam takie samo radio jak ty tylko mam je na androidzie i do nawigacji mam 3 czy 4 programy. I w każdym inaczej się uaktualnia mapy. Rozumiesz teraz ?

a ty dalej swoje że karta i nawigacja, radio to tylko urządzenie, mały komputer, chodzi o program jaki jest zainstalowany do nawigacji.

dalej podtrzymuje zdanie żebyś to oddał komuś kto zna się cokolwiek na komputerach. Wiecej popsujesz nerwów sobie i nam.

szukam
Opublikowano

Ściągnij nawigację na takiego Windowsa np automape

Skopiuj pliki na kartę tylko nie mogą być spakowane

włóż kartę do radia włącz nawigację wejdź w opcje i poszukaj możliwości wyboru pliku startowego z plików na karcie i go wybierz z końcówką exe

Powinno odpalić

Mi tak działa na starym dynavinie

Opublikowano
  • Autor
OOo taką odpowiedz chciałem usłyszeć , dzięki za pomoc, tak zrobię i zobaczę czy będzie działać
Opublikowano
  • Autor
Wiecie może skąd można pobrać tą mapę na win CE 6.0 bo wszedE jakieś SMS trzeba wysyłać albo pałacić lub dema jakieś ... Myślałem za za darmo i logowania bez problenu znajdę a tu ...
Opublikowano

Temat komedia :D :mrgreen: :duh:

Chciałbyś żeby ci podać strony pirackie z oprogramowaniem?

szukam
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Po tym co i jak pisze, widać że chłopak jest kompletnym amatorem. Teraz z forum bmw, robi się forum komputerowe. :D

Wszystko co potrzebujesz bedzie na chomiku, tylko tam trzeba smsa wyslac. Nie boj za te 10 zl spokojnie uda sie wszystko sciagnac. Drugi sposob to strona np. torrenty.to , jednak tu trzeba mieć jeszcze dodatkowy programik do sciagniecia tego co chcesz typu np. Utorrent i dodatkowo z tego co pamietam tez trzeba sms wyslac do rejestracji :) chociaz kiedys mozna było raz na dobe, jedną rzecz sciągnąć za darmo.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.