Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj żona pojechała na przegląd - TÜV. Trzepał auto półtora godziny i niestety dostała listę usterek do usunięcia a dokładnie 2 rzeczy.

I TU prośba.

Możecie mi podać numery części które muszę kupić

Chodzi o pompke spryskiwaczy xenonów i żarówka od ringu lewego (oczywiście lampa xenon)

Coś poszukałem i pompka chyba o numerze 67128362157 powinna być o żarówce nie mam pojęcia, za dużo tego.

Model E60 rok 2003 2.2 benzyna.

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

M. Bułhakow

Mistrz i Małgorzata

Opublikowano

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

M. Bułhakow

Mistrz i Małgorzata

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kiedy takich przeglądów doczekamy się u nas :?
Opublikowano

Walka 2h trwała. Żarówki bez Żony pomocy bym nie wymienił. Pompka nie oryginalna i po 2 czy 3 "psiknięciu" wypinał się przewód, użyłem opaski zaciskowej i jak narazie trzyma.

I tu pytanie co do psikania na te xenony. Psikają tylko za pierwszym razem po uruchomieniu silnika, potem nic. Nie pomaga 10krotne psikanie jak i długie trzymanie, wyłączenie i włączenie świateł też nie pomaga. Tylko zgaszenie i ponowne uruchomienie silnika.

Czy to się jakoś ustawia?

Jutro ponownie na TÜV.

M. Bułhakow

Mistrz i Małgorzata