Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od kilku dni w moim BMW przestalo dzialac radio lub glosniki, sam nie jestem do konca pewien co ? Dlatego tez zwracam sie z pomoca do was. Byc moze wy mi udzielicie paru wskazowek. Objawy sa nastepujace- po przekreceniu kluczyka wlacza sie radio,wszystko pieknie, lecz chwile pozniej (ok.30 sek.) samo sie wylacza i do nastepnego wyciagnieccia kluczyka juz nie gra. ( tak jak by glosniki sie odlaczyly )na poczatku padla mi strona pasazera a teraz moja--i nie gra juz nic.prosze o pomoc. POZDROWIONKA dla wszystkich ello
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
A co z innymi źródłami dźwięku? Mam na myśli CD, magnetofon, navi. Też cisza? A ekran też gaśnie czy nie? Opisz dokładniej.

PZDR :)

GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :dance:

http://img171.imageshack.us/img171/9086/2fn2.jpg

Opublikowano
Z innymi zrodlami dzwieku ( CD,Navi,TV,magnetofon ) jest dokladnie to samo.CISZA.Wszystko dziala bez zarzutu , lecz bez glosu.Przed kilkoma dniami dalem do sprawdzenia caly system naglosnienia (wszystkie zlaczki przewody wychodzace z monitora czy idace do glosnikow) okazalo sie iz wszystko jest wporzadku poza jednym wyjatkiem " nadajnik " czy jakas kostka radia znajdujaca sie z tylu w bagazniku po lewej stronie obok kola zapasowego jest "najprawdopodobniej"zepsuta.lecz tez nie sa w 100 % przekonani. Sam juz nie wiem co mam w tym momencie myslec i co to moze byc, bo skoro warsztat zajmujacy sie tylko takimi rzeczami nie jest przekonany w 100% co i jak to.... . Co wy na to powiecie ?, moze macie w zwiazku z tym problemem lepsze propozycje ? z gory dziekuje za kazda odp. POZDROWIONKA dla wszystkich wlascicieli beemek.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
witam wszystkich.Co do mojego problemu z radiem to: juz wiem co to jest.Oddalem swoj samochod pare dni temu do serwisu BMW w Berlinie i po paru komputerowych wyczynach wykryli iz jest to Tuner radia (model BM 54 ) ktory znajduje sie w bagazniku obok kola zapasowego.Hmm wszystko pieknie tylko zeby to jeszcze nie bylo takie drogie ( nowa czesc kosztuje ok.570 eur.)na szczescie mamy jeszcze Allegro i takie tam ... he he. Pozdrowionka dla wszystkich wlascicieli beemek. PS. Radio i inne podzespoly juz dzialaja. :dance: