Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam od dzisiaj BMW i zablokowaly mi sie tyne drzwi (prawe i lewe) Moge je otworzyc od zewnatrz ale od wewnatrz nie :( Szukalem na forum ale nie moglem nic znalesc, bo innym blokowaly sie drzwi i nie mogli wcale otworzyc!
Opublikowano
... gratuluję zakupu a co do zablokowanych drzwi to masz blokadę dla " dzieci " - po otwarciu drzwi na wysokości zamka są takie języczki - podnieś je w górę albo opuść w dół - powinno pomóc
* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

Wlasnei znalazlem to w instrukcji "Kindersicherung" bylem w samochodzie zobaczyc to nie idzie tego przestawic ani do gory ani na dol! Tylko idzie ruczyc do tylu i do przodu! Wiesz moze jak to zrobic?

Ps. Mam nadzieje ze bede zadowolony z Samochodu :)

Opublikowano
... jakie masz szyby z tyłu ? jak elektryczne to blokadę tą włancza się guzikiem - wszystko zależy od wersji wyposażenia / co prawda nie mam tego w E34 ale w poprzednim aucie miałem blokadę otwierania tylnych szyb i blokowania drzwi z " guzika " - musisz pokumać albo poczekac na właściciela E 36 który ma taki bajer - sorry ...
* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
W E36 u mnie blokadę tę wyłącza się przekręcają o 90 stopni taką szczelinę, można do tego użyć kluczyka od stacyjki.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg