Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drodzy forumowicze

Mam taki problem ponieważ moje auto nie chce odpalić i nie wiem co jest. Autem jezdzilem na codzień i w przeddzień w ktorym "bunia" odmówila posłuszeństwa odpalałem ja z kabli bo auto stalo 3 godziny i mialo problem z aku (początkowo myslałem ze moze zapomnialem domknac drzwi albo wylaczyc swiatla) na drugi dzien po nocy bateria jak i cale auto bylo martwe jak kolega podjechal z kablami zeby mnie odpalic to krecilo ale nie palilo zadzwonilem po ADAC (bo rzecz sie dzieje w DE) i przyjecahl gosc i podlaczyl pod kompa i wyskoczyły mu takie błędy

17799 Krafftstoff-Filterheizung

17048 Lambdasonde

16978 Gluhkerze Zyl 5

16914 Gluhkerze Zyl 1

16930 Gluhkerze Zyl 2

16962 Gluhkerze Zyl 4

19459 CAN-Bus/Datenkabel zwischen Auslesesteuergerat und Steuergerat aktive Seschwindigkeisregelung

16215 Ladedruckregler

16871 Lambdasonde

18055 Drosselklappen-Stellantrieb

17665 Abgasruckfuhrungssystem

19344 Raildruckuberwachung bei Start

17920 Mengen-/Druckregelventil

Proszę o pomoc co jest grane bo nie mam zielonego pojecia znajomy mi sprawdzil taka kostkę elektryczna co jest przy pompie paliwa i dal nowa ale to nie pomoglo bo gdzies na forum wyczytalem ze to zwarcie na tej kostce moze byc przyczyna tego ze mi baterie rozladowuje i nie odpala ale jak sie okazuje problem jest gdzies indziej

Opublikowano
podaje tylko 2 bary cisnienia a powinno minimum 6 barow. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły co może być ?