Skocz do zawartości

Czy kazda posiada IMMO w kluczyku od 1995 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Coś chyba nie tak, bo ja mam 525 z 95 roku i w kluczyku mam przycisk z logo bmw, ale służy on do centralnego. U mnie to nie działa, bo ponoć się rozkodował. Oprócz tego mam w zestawie jeszcze taki oryginalny brylok bmw, który otwiera centralny zamek. Nie wydaje mi się żebym miał immobilajzer a przecież auto z lipca 1995.
www.swiatdrewna.eu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Łukasz: u mnie w kluczyku z logo BMW jest lampka, wciskasz znaczek i podświetla, moze masz bateria w srodku rozładowaną i dlatego nie działa :) Auto mam z 95 wiec też w sumie mnie to dziwi że jest tak, a nie inaczej. Drugi kluczyk mam już bez tego bajeru z lampka.
Opublikowano

W naszym kluczyku jest lampka zolta a po rozebraniu kluczyka na elementy 1-sze widac taki magnes jakby wtopiony w obudowe kluczyka. wiec chyba to bedzie ten IMMO. Dzieki za odp. Cena nie jest taka straszna z tego widac . Co potrzeba do ASO zeby dorobili kluczyk ??

numer nadwozia wystarczy ?? czy jeszcze cos ??

Opublikowano
No rzeczywiście, ten przycisk to lampka, już działa. Co do tego immo to nie jestem pewien czy go mam czy nie. Wiem też, że w mojej BMW jest fabryczny alarm ale nie wiem jak go aktywować, mam niby ten brylok do centralnego ale on wyłącznie steruje centralką. A co do ASO i dorobienia kluczyka, to jeszcze weź dowód rejestracyjny ze sobą, do ewentualnej autoryzacji pojazdu.
www.swiatdrewna.eu