Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem prawdopodobnie z DSC BMW S1 E82 2.0D,jezdzac po miescie auto zachowuje sie poprawnie nic sie nie dzieje ale jak wyjade w trase a zwlaszcza na zakrecie przy predtkosciach 70-80 km zaczyna dziwnie sie zachowywac zapala sie kontrolka dsc trakcja, odcina moment obrotowy nie da sie jechac.Podłaczylem auto pod iste D i nie mam zadnych bledow w systemie co moze byc nie tak ????
Opublikowano
Cześć. Miałem podobną sytuację , dopiero po tygodniu jazdy wyskoczył błąd czujnika ABS (tylny prawy), ja za każdym razem wyłączalem DSC .
Opublikowano
Mam tak juz jakies 2-3 tygodnie i zadnych błedow :mad2: :mad2: sprawdzałem inpa,disem ,ista,BMW scanner 1.4.0 zastanawiam sie nad aktualizacja sterownika DSC
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oblukaj zebatki abs-one ulegaja uszkodzeniu

Zobacz czy nie sa zerdzewiale oraz czy nie jest ubity jakis zab i czy nie masz luzu na lozyskach-tu bedzie przyczyna

Opublikowano
Sprawdze jutro w jakim stanie sa pierscienie impulswe nie pmyslałem o tym dzieki za podpowiedz :wink: