Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koniec przygody z BMW w trakcie dzisiejszych odweidzin komisu zauważylem Fiata Punto II 2003 rocznik silnik 1,2 w środku az pachnialo nowoscia

elektryczne szyby , immobilajzer, alarm foxa, 48 tys przebiegu, po 1 wlascicielu kupione w salonie w polsce, serwisowane, przeglad do 2008 roku :p poprostu nowe :)

więc kupiłem :P

pewnie mnie wyśmiejecie :P bo dalem 18 tysięcy ... ale autko naprawde sliczne

No coz, na poczatku twoj pomysl z kupnem beemki za 10 kpln, do tego jeszcze na kredyt wydawal mi sie troche nietrafiony i faktycznie mialem ci doradzic, zebys poszukal raczej czegos innego, nowszego. Jednak juz za 18 kpln mogles poszukac ladnej e36 z 96-97.

Coz, zostaje tylko zyczyc zadowolenia z zakupu. Tylko raczej unikaj jazdy probnej za kolkiem jakiegos BMW, bo wtedy zaczniesz zalowac ;)

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano
Tylko raczej unikaj jazdy probnej za kolkiem jakiegos BMW, bo wtedy zaczniesz zalowac ;)

To są święte słowa !

Mój dobry kolega i były sąsiad zarazem ze "starej ośki" kupił golfa (o ile dobrze pamiętam to 4-ke) a po jakimś czasie zrobił rundke betką - włosy rwał z głowy ! - bez kitu ! :doh:

BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano

POjezdze pare latek potem kupie cos innego :P

narazie mysle o wzieciu chałupy ....i niemoge dokladac do starego autka ....

pojezdze z 4 latka :> i sie zobaczy co dalej :)

to to tds brzmialo jak Będziesz Musiał Włożyć .... kupe kasy :>

a innych betek niebyło w okolicy :(

Opublikowano

to to tds brzmialo jak Będziesz Musiał Włożyć .... kupe kasy :>

a innych betek niebyło w okolicy :(

tu musze sie zgodzic, auto bylo po przejsciach, bez sensu wbijac sie w skarbonke. ale z przejscia z bmw na fiata nie moge zrozumiec.... jezdziles kiedy bmw?

Opublikowano
Jezdzilem wlasnie TDS tylko ... to i tak tymczasowe autko ... przez 2 lata napewno do niego nie dołożę .... potem sprzedam i kupie cosik innego ....
Opublikowano
... przez 2 lata napewno do niego nie dołożę ....

Tego Ci życzę, chociaż mam pewne wątpliwości :wink: .

http://img291.imageshack.us/img291/9725/3500ga.jpg

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Dzwoni do mnie Pani z banku ! i mowi ze kredyt zalatwiony - jedziemy po autko .... a tu ... autko sprzedali ... a bylo zaklepane ...

wiec znowu zostalem bez autka

z przyznanym kredytem na 18k .....

co za ludzie :) dalej jezdze autobusem :)