Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy,

co myślicie do sprężynach Eibach pro-kit do e63 635d? Ew. jakie inne sprężyny możecie polecić?

To, co chcę uzyskać, to poza efektem wizualnym to twardsze i stabilniejsze prowadzenie - na seryjnym dla mnie jest za miękko. Amortyzatory zostawiam seryjne - tyle co wymieniłem komplet więc szkoda nowych amorków wyrzucać.

z góry dzięki za pomoc!

Opublikowano
mysle ze to najlepszy kompromis mialem prokit w e60 i powiem ci napewno bardziej miekki jak mpakiet :wink: w e46 mialem h&r jest bardziej twarde od eibacha dla mnie eibach jest idealny :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

Opublikowano
Dzięki Rikooo za odpowiedź. Słowo idealny do mnie przemawia :) za niecały tydzień sprężynki będą już założone, zobaczymy jak mi spasują.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

cześć,

założone już dawno. Problem taki, że.... ja już miałem Eibachy u siebie... trochę chyba inny model, no ale efekt wizualny vs to co było prawie żaden... :) trochę żałuję, że nie kupiłem czegoś jeszcze niższego.. no cóż - za to mam nowe sprężyny :)

I jak sprężyny już założone ? Masz jakieś porównanie wizualne na zdjęciach przed i po ?

Z tego co widzę nie są drogie...

Opublikowano
A jeździ ktoś na zestawie Eibach pro kit spręzyny z Bilsteinem B12 amroki? Zestaw nie jest jakis zaporowy, kosztuje 3,5 tysia. Moj znajomy ma w E90 i jest troche dramatycznie, co chwile tuleje do wymiany, taczka straszna. Do mnie bardziej przemawia Eibach+ Bilstein B8 ale akurat takiego zestawu nie ma nigdzie w sprzedazy :evil: trzeba kompletowac .
Opublikowano
A co do prowadzenia to wloz sobie stabilizator z M6, grubszy jest tylko chyba w Competition package ale to raczej nie do upolowania:)