Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki, trzeba więc się rozejrzeć za nowym. Podczas odpalania napięcie spada na 9,6-9,7

Sprawdziłem jeszcze dokładnie i co się okazuje, mam założony zwykły akumulator 84 ah. Czy mogę tak jeździć przez dwa, trzy tygodnie zanim kupię nowy agm, czy może coś się uwalic w aucie?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeszcze bardziej możesz uwalić akumulator.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Esysem nie

Dzięki za szybką odpowiedź, a czym najszybciej mogę to zrobić? Pod kabel ENET?

Opublikowano
Bmw n47 2008 r. Mam zakodowany fabrycznie akumulator 90 ah agm startstop. Zakupiłem 80 ah agm startstop z uwagi na cenę, tańszy o jakieś 300 zł od 90. Przekodować samochód na 80 ah czy zostawić tak jak jest i zresetować tylko w inpie histogram i wymianę? Jeżeli mam przekodowac to w jakich modułach w n47 zmieniać w fa wartość 90 ah-agm baterie na 80...? Czy może nie zmieniać tego bo w sumie to tylko 10 ah różnicy..
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Panowie kupilem e60 półtora roku temu sprawdziłem teraz programem jaki mam zaprogramowany akumulator i wychodzi ze mam AMG 90ah a w aucie jest zamontowany zwykły 110ah. Teraz się zastanawiam czy programowac taki jak kest fizycznie czy pasowało by zmienic na nowy i dopiero po tym zaprogramowac?

Opublikowano
Jak nic się nie dzieje z tym co masz to przekoduj auto w CAS i zmień FA na taki jaki masz a w razie zmiany przekodujesz na nowy.