Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie za bardzo wiadomo o co pytasz! Odetkałeś kat to po kiego uja chcesz kupić nowy?Ja u siebie miałem problem z osloną termiczna i pospawałem ją po starych zgrzewach i jest ok.Demontaż byl ciężki bo miejsca nie wiele.
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
Opublikowano
Po odetkaniu kata została sama obudowa ori pusta tylko dzwięk auta to tragedia. I moje pytanie brzmi co założyć innego żeby dzwięk auta wrócił ? ori kat nowy odpada cena kosmos co radzicie
Opublikowano

Powiem tak i uprzedzę pewnie inne wypowiedzi typu "wstaw strumienice" itp. itd.

Ja wstawił bym dedykowany zamiennik np BOSSAL można już dostać za około 500zł i nie kombinował. U mnie w Krakowie coraz bardziej skrupulatnie przeglądają wydechy i przeprowadzają analizy spalin na przeglądach okresowych. Z tego właśnie powodu nie kombinował bym bo można stracić dowód za brak katalizatora lub złą emisję spalin :D