Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem...

Lusterko ustawione na przełączniku na lewe przy wrzuceniu biegu wstecznego zamiast zjeżdżać w dół jedzie w góre (prawe lusterko) przy przełączeniu na prawe lusterko i analogicznej czynności ze wstecznym nic się nie dzieje...

Lusterko nigdy nie rozbierane/naprawiane...

Kiedyś wszystko działało prawidłowo!

Gdzie szukać przyczyny?

84b869ea2583c1d6c906af78b7a28ced.jpg

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
a z guzika prawidłowo sie rusza ? moze silniczek odwrotnie wsadzony. A z tego co kojarze to prawe lusterko powinno się opuszczać. Ale nie jestem pewien, w innych beemkach opuszczało się prawe tylko.
szukam
Opublikowano

Tak z guzika działa jak powinno. Tak zgadza się jeździ tylko prawe lusterko problem tylko w tym ze zamiast w dol jedzie do gory....

Lusterko nigdy nie bylo rozbierane... fabryka wiec zamiana czegokolwiek nie wchodzi w grę...

Opublikowano

Zastanawia mnie a może jest programowanie tego lusterka tak jak w przypadku ustawienia foteli???

Opublikowano

Ja mam podobnie, macie może też pamieć foteli ?

Lusterka macie na taśmie czy może na zwykłych kabelkach ? U mnie podnosi się do góry na wstecznym, a gdy wrzucę luz wtedy ustawia się pod jakimś dziwnym kątem. Pamieć tego lusterka też nie działa. Z tego co mi się udało ustalić wychodzi że gdzieś jest taśma przerwana.

• 7 lat później...