Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z kropka pomiędzy przebiegiem. Auto e60 2003rok, wiem że kropka się świeci ze względu na nie dopisanie vinu(nie zgadza sie z vinem auta) w kilku modułach (NAV, KOMBI, PDC,ZBE,FAS,BFS,)

Problem w tym ze zmieniam vin w KOMBI programem WINkfp data edycji sie zmienia a VIN pozostaje stary - dlaczego ?

W pozostałych przypadkach w WINkfp nie mogę znaleźć odpowiednich wersji "ZB NO." pod opcja F2 - choose ZUSB , czy po wyborze F3- UPDATE ZUSB i dopisaniu VINU program wgra odpowiednio wszystko ?

Dzięki za pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Winkfp nie pomoze. Tylko na stół licznik. Gdzie jest auto ? Mogę ci dopisać aktualny przebieg w twoich sterownikach NAV, KOMBI, PDC,ZBE,FAS,BFS oraz vin .
Opublikowano
Ja nie chce dopisać przebiegu tylko pozmieniać viny . Winkfp idzie w większości modułów bez problemu tylko w tym wypadku jest jakiś opór ..
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja nie chce dopisać przebiegu tylko pozmieniać viny . Winkfp idzie w większości modułów bez problemu tylko w tym wypadku jest jakiś opór ..

Oporu niema. Przez WinKFP licznik nie zrobisz i tyle.

Co do przebiegu - twoja sprawa .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czyli reasumując każdy moduł zrobię winkfp oprócz kombi ?

Musi się zmienić, a jak będzie w rzeczywistości - nie wiadomo . Ja to WinKFP nie robię, dla mnie to długi proces )))

I tak pewnie bym nie twierdził

bez problemu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Żeby zniknęła kropka i przebieg zaczął się poprawnie zapisywać potrzebujesz samych zegarów ?

Tylko licznik