Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie wiem czy to dobry dział na taki temat jeśli nie to proszę o przeniesienie

Zastanawiam się nad zakupem auta które nada się na dugie trasy jak i codzienny dojazd do pracy.

Auto musi pomieścić również psa w bagażniku.

Dla mnie mógłby być to klasyk lub dwa (BMW Cabrio lub coupé plus coś większego) żona uparła się przy zmianie auta na coś fajnego z Bawarii a ja na coś z charakterem skacząc kilka oczek w dół z rokiem produkcji.

Czy ktoś jeździć m50 w jakiejkolwiek budzie?

Jak wyglada spalanie (małe miasto lub tryb mieszany przy dynamicznej jeździe oraz autostrada przy prędkości 180-200Km/h)

Czym się różni się wersja x50 czyli tri turbo od tego samego modelu w x35 dieslu czyli bi turbo

Spalanie eksploatacja?

zawieszenie hamulce itp jest bliższe prawdziwemu modelowi M czy bliższe mocnemu dieslowi/benzynie ?

Opublikowano

Czy mówisz o X6 serii E72 czy serii F16?

Jeśli F11 kontra E72 to bierz F11. E72 to już konstrukcyjnie przestarzałe auto i będzie mocno tracić na wartości.

Jesli F11 kontra F16 to bierz F16 :) F16 - swieży model, bardziej komfortowy od poprzednika i lepiej będzie trzymać wartość :)