Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukałem wszędzie ale znaleźć nie mogłem.

Kupiłem od niemca BMW 750i z 1993. Egzemplarz ten posiada elektrycznie regulowane lusterka i siedzenia (przy wstecznym biegu prawe lusterko opada). Przy fotelach przednich są przyciski od pamięci ustawień, niestety nie wiem jak zaprogramować własne tak, żeby je zapamiętał. W jakiej kolejności i jak długo przyciskać te guziory od pamięci, żeby zapamiętał a nie przestawiał się na te stare ustawienia?

Opublikowano
to łatwe jest. ustawiasz wszystko do twojej pozycji tak jak ci wygodnie i naciskasz M ono sie zaświeci po czym klawisz 1 i to jest program pierwszy po czym ustawiasz wszystko na drugą osobe wciskasz M potem 2 itd. i z główki. ma działać
BMW sie nie psuje
Opublikowano

To jednak nie takie łatwe...

Coś tu nie gra chyba... :mad2:

Ustawiam sobię swoją pozycję fotela, potem krótko Memory a zaraz po tym krótko naciskam 1 i gdy naciskam to 1 to mi przywraca jakieś stare ustawienia :doh:

Może tu trzeba coś inaczej pokombinować?? :|

Opublikowano
kluczyk powinien być na poz. 1 (radio gra ale zapłon wyłączony). I reszta jak opisał marek760i. U szfagra w e32 tak działa. :8)

525i 1991r. Islandgrün met.

525tds 1993r. Oxfordgrün met.

635 CSi/A 1981r. Zypresengrün met.

zielono mi .... 8)