Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam moj temat jest nastepujacy a mianowicie odebralem dzis auto od mechanika bo wymieniali mi dwumase i sprzeglo i wszystko jest ok ale zauwazylem ze liczniki wyzerowane godzina zresetowana tak jakby aku byl odlaczony ,malo tego czuje jak auto by nie bylo moje a konkretniej to brakuje mu mocy to nie to auto co oddalem.czy zmienili mi turbo czy cos co o tym myslicie???zlodzieje
Opublikowano
Ja kiedys wstawilem 330d do mechanika na wymiane wtrysków, po dwoch dniach auto odebralem i tez jakos kiepsko jechalo, pokechalem do innego mechanika i sie okazalo ze wsadzili mi sinik 2.0d w miejsce mojego mysleli ze sie nie skapne
Opublikowano
zlodzieje

I pijaki! Bo każde złodzieje to pijaki!

Cyt: Bareja

Jeszcze chciałem dodać taki pomys że mianowicie panowie niekompetentni postawili na placu przez noc wóz kolo jakiejś dajmy na to toyoty yaris placowy nawalił no i barabara wyszło jak wyszło taki kadłubek. Trzeba oddawać do aso każda robota to i sie wżeni w rodzine jak ta lala a nie taki mezalians za trzy grosze.

to nieprawda, że ten bigos zaszkodził
Opublikowano

brak słów,

myślę że można oddać auto z powrotem do mechanika na ustawienie zegarka.

chociaż lepiej może od razu jechać do zegarmistrza,bo ten mechanik jeszcze zepsuje coś innego.............

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A swoim autem wyjechałeś?

Pewnie mechanik zazdrości