Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,tak się ostatnio zastanawiałem co ile średnio wymienia sie odme w 1 er , ja wymieniałem gdzieś 5 lat temu zrobiłem ok 70K w tym czasie poprzednią odme dojeżdżałem do końca objawy bardzo nie przyjemne szarpanie silnika tryb awaryjny itd zastanawiam się czy nie wymienić "pro forma" żeby mieć spokój ? Jak narazie objawów brak
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Też po takim przebiegu wymieniłem. Tak profilaktycznie, bez wcześniejszych efektów ubocznych.

Wkład był brudny (czarny), jak to w dieslu.

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
AAA tak to jest jak temat nie jest zalozony prawidlowo.... gosc pyta o benzyne odpowiadaja mu o dielu pozniej pyta drugi co ma benzynowy silnik a nastepny znowu o dieslu... .
Opublikowano
AAA tak to jest jak temat nie jest zalozony prawidlowo.... gosc pyta o benzyne odpowiadaja mu o dielu pozniej pyta drugi co ma benzynowy silnik a nastepny znowu o dieslu... .

Chyba chodzi o benzynke skoro zalozyciel tematu w opisie ma wpisane 118i... dzisiaj caly dzien czytalem o tej odmie dokladniej w silniku N45 116i i za duzo na ten temat w sieci to nie ma... jedynie co udalo mi sie wyczytac to ze odma jest zintegrowana z glowica zaworow i zeby ja wymienic trzeba wymienic calosc... troche mnie to przerazilo ! Czy to prawda ? Ktos cos wie na ten temat ?

Opublikowano
Witam,tak się ostatnio zastanawiałem co ile średnio wymienia sie odme w 1 er , ja wymieniałem gdzieś 5 lat temu zrobiłem ok 70K w tym czasie poprzednią odme dojeżdżałem do końca objawy bardzo nie przyjemne szarpanie silnika tryb awaryjny itd zastanawiam się czy nie wymienić "pro forma" żeby mieć spokój ? Jak narazie objawów brak

A jaki silnik posiadasz ? N45 ? To prawda Ze odma znajduje sie W glowicy zaworow W n45 i Ze trzeba calosc wymienic ?