Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś z was ma i używa radyjek tej firmy?Warto takie coś kupić?Mam ochotę kupić sobie właśnie CB radio,a jestem jeszcze trochę zielony w tym temacie.Interesują mnie wasze sugestie i spostrzeżenia dotyczące tej firmy,a może polecacie coś innego(interesuje mnie tak w granicach do 600zł-może być coś tańszego ale dobrego)Wiem tylko że ta firma TTI jest od niedawna na rynku i użytkownicy są podzieleni:jedni mówią ze to jest dobra firma,a inni że to jest"padlinka".Dlatego chciąłbym poznać wasze opinie co do tej firmy.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jeśli chodzi o radia to niema ztym problemu,nierobi to najwiekszej roznicy,tylko patrz sobie na wymiary zeby odpowiednio zamontowac radio do auta.Najwazniejsza jest antena.odniej zalezy jak mocny uzyskasz sygnał na radiu,nalezy tym sie kierowac.im le[psza antena tym lepszy sygnał,bo z lepszego radia nie uzyskasz mocnego sygnału
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czy ktoś z was ma i używa radyjek tej firmy?Warto takie coś kupić?Mam ochotę kupić sobie właśnie CB radio,a jestem jeszcze trochę zielony w tym temacie.Interesują mnie wasze sugestie i spostrzeżenia dotyczące tej firmy,a może polecacie coś innego(interesuje mnie tak w granicach do 600zł-może być coś tańszego ale dobrego)Wiem tylko że ta firma TTI jest od niedawna na rynku i użytkownicy są podzieleni:jedni mówią ze to jest dobra firma,a inni że to jest"padlinka".Dlatego chciąłbym poznać wasze opinie co do tej firmy.

Pewnie juz cos kupiles ale tu masz wszystko czego potrzebujesz o CB

http://cb-radio.pl/phpBB/index.php

Warto sie zarejestrowac.

http://images.spritmonitor.de/353206_2.png

353206.jpg?stamp=1263766861 795500.jpg?stamp=1505496641