Skocz do zawartości

Jak albo gdzie naprawić maglownice w podkarpackim?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. w mojej 316-tce na maglownicy z lewej strony wycieka olej wspomagania. Narazie w niedłużych ilościach i słychać stukanie na kierownicy. Szukam regeneracji lub używki na chodzie ??

Może jakiś warsztat który zajmuje się tym problemem w Podkarpaciu lub na wysyłkę ???

Opublikowano

Witam.

Podłączę się do tematu bo u mnie jak kręcę kierownicą na postoju to słyszę takie jakby coś w maglu przeskakiwało chyba w maglu bo drążki i końcówki nowe.

Miał ktoś podobne objawy?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Problem już rozwiązany za regenerację magla zapłaciłem 400zł i jestem bardzo zadowolony.Wydaje mi się,że nie jest to dużo bo krzyczeli od 600zł w górę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Polecił mi tego gościa znajomy który robił u siebie regenerację magla jakieś 3 lata temu i do dziś dnia jest wszystko ok.Po założeni od razu inny samochód.

Pozdrawiam

Opublikowano

w Krzemienicy przy E4 droga łańcut -rzeszów jest serwis maglownic

jak pytałem to 400zł i zalanie z demontażem i montażem jakoś 500zł

ale zawsze są zajęci :liar: baaardzo chyba robić im się niechce :roll:

Opublikowano
a jak pytałem u znajomego co ma sklepy motoryzacyjne to regenerowana z gwarancją( nie wiem na ile miesięcy ale około pół roku) koszt 700zł bez kosztów wymiany i płynu
Opublikowano
Witam

Problem już rozwiązany za regenerację magla zapłaciłem 400zł i jestem bardzo zadowolony.Wydaje mi się,że nie jest to dużo bo krzyczeli od 600zł w górę.

Pozdrawiam

to gdzie robiłeś tą regenerację??

jaki magiel ?? zwykły czy hydro??

PZDR

e61 530dA >> spacer.png