Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z oswietleniem. Jedna strona nie swiecila,wiec dobralem sie tam i niestety blaszki ktore dawaly napiecie na zarowke zgnily i lipa. Czy teraz jak kupie ledy to jedynym ratunkiem bedzie polutowanie tego? Rozumiem ze calosci (razem z obudowa to co ugnily styki) w sprzedazy nie ma. W aso maja tylko szkielka lub calosc z listwa do malowania.

Wysłane z mojego Letv X600 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Nie wiem jak jest w kombi ale ja, kupiłem za 30 albo 50 zł te lampki do tablicy bo moje się polamaly. Może warto poszukać gdzieś w okolicy może cena nie będzie tak wysoka
Opublikowano
Na Aledrogo sa uzywki po 250,wiec moze polutowac takie ledy?

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6734642935

Ja takie kupowałem na aliekspersie i wychodziło podobnie z kasą, więc śmiało bierz.

U mnie po niecałym roku padła (przestała świecić połowa diód) jedna jak przez kilka dni miałem mrozy <-20st

ps. mi też jedna blaszka zgniła i musiałem sobie plusa przeciągnąć z drugiego światła :)

Opublikowano
Nie wiem jak jest w kombi ale ja, kupiłem za 30 albo 50 zł te lampki do tablicy bo moje się polamaly. Może warto poszukać gdzieś w okolicy może cena nie będzie tak wysoka

W kombi jest inna bajka,bo nie ma calych z podlaczeniem do wtyczki,tylko same szkiełko(led),ktore ma stykac z blaszkami od zarowki.

Wysłane z mojego Letv X600 przy użyciu Tapatalka