Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wracasz po robocie a tu wgniotka na tylnich drzwiach, wiem że dzisiaj wietrznie ale jak ktoś tak przepierfoli w twoje drzwi to chyba widzi i słyszy ale nic odjeżdża i ma wyjebane.
Opublikowano

Da się takie rzeczy naprawić bez lakierowania. Nie wiem skąd jesteś ale ja robiłem w Warszawie na Siekierkach real-auto.pl

Wgięte drzwi i błotnik. Wszystko obeszło się bez lakierowania. Obsługa rewelacja. 350 pln zamiast 4 tys. w ASO Forda gdzie chcieli mi wyciąć ćwiartkę samochodu!!!! (lekko wgięte drzwi i błotnik przytarty nad kołem)

Opublikowano
Wiem kolego co czujesz. Krew zalewa Tez mam podobną wgniotkę ... menda uderzyła drzwiami jak byłem na basenie nie mam świadków, dlatego czekam do czerwca i wtedy zgłaszam do PZU jako szkoda bez utraty zniżek mogę jedną. Koło Częstochowy znacie jakiegoś fachowca ?
Opublikowano

To wszystko zależy jaka ta wgniotka jest. Ja również mam wgniotkę na drzwiach kierowcy. Jakaś faja cofała i wgniotła hakiem drzwi kierowcy. Byłem w paru zakładach i nie chcą się za to brać ponieważ niby blacha się wyciągnęła. Mnie się wydaje że jest nieduża i sam będę próbował coś zrobić/zminimalizować.

W każdym bądź razie jedź niech ktoś to zobaczy

Opublikowano
polacy celowo obijają fury

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Miałem kiedyś w X3 na przetłoczeniu drzwi też dużą wgniotę od jakiegoś gamonia. Przy wyciąganiu lakier pękł, ale delikatnie zrobiłem w tym miejscu zaprawkę i wszystko było ok.
Benzyna zamiast krwi...