Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poczukuje programu, ktory zczyta korekty. Wszystko co probowalem nie dziala wlacznie z torque pro. :mad2:

Opublikowano
Probowalem. Szukam czegos na fon zeby kontrolowac ustawienia lpg podczas jazdy.
Opublikowano
Co się dzieje, że chcesz kontrolować?

Fachowiec/instalator sie dzieje. Mam roznice w LTFT is STFT pomiedzy Pb i LPG. Musze uchwycic dokladnie gdzie. Juz wiem, ze na trasie mam za ubogo a w miescie za bogato. Ja servisuje sobie LPG sam wiec chce wiedziec co i jak jest. Jazda do nibyfachowca co 10,000km mnie nie interesuje. Sprawdzam swoje ustawienia co miesiac dwa czyli okolo 4000km. W Valvetronic nie ma podcisnienia w kolektorze wiec zielonej linii brak i nie widze mozliwosci innego podgladu w Stag Qmax Plus - chyba, ze ktos ma jakies pomysl to chetnie poslucham.

Opublikowano
Nie wiem czemu, bo na gazie się wogule nie znam, ale mój gazownik przy ustawianiu gazu najpierw odpinane vanos. Wymusza prace przepustnicy. Ustawia tak. Potem podpisać kasowanie błendow i dwie minuty juz na postoju i nigdy mi checka nie wywalił. Skład mieszanki nigdy nie dał błendow a silnik tez n52n
Opublikowano
Wymusza prace przepustnicy.

Znaczy sie ze auto dostaje podcisnienie w kolektorze?

Ja sie nie znam totalnie na tym calym systemie. Moj nie wywala bledow ale z obserwacji wiem ze nie jest dobrze ustawione.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kupilem Torque Pro i mam odczyt LTFT i STFT a takze AFR. Wiec git.

Nie git, ze korekty na postoju mam raczej kiepskie :mad2: , Czy ktorys z kolegow monitoruje te wartosci?