Skocz do zawartości

Felgi Styling 138 opony 225/50 R17 nie pasuje do e60 dlacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak w temacie. Nabylem do swojej e60 530i 2006rok uzywki felgi 17 styling 138 oraz nowe opony na lato dunlop maxrt 2 225/50 r17. Dobralem wszystko tak zeby bylo ja w oryginale zeby nie miec klopotow i nie bawic sie w zadne dystanse. Po zalozeniu wyzej wymienionego zestawu okazalo sie ze z przodu oponki przy skrecie ocieraja o drazek. Co zrobic?
Opublikowano

Zrób zdjęcie i pokaż

To są najwięższe 17 cali felgi bo tylko 7,5 cala szerokość ma felga, zobacz jakie masz ET w tych styling 138 bo wychodziły 2 rodzaje, ET20 dla zwykłych e60 i ET43 dla wersi X drive

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie możliwe...to są dedykowane felgi dla 5er E60+
Opublikowano

Witam. Napisalem prywatna wiadomosc do jednego z naszych kolegow i odpisal mi zebym sprawdzil jakie mam et i okazalo sie ze hego podejrzenie sie sprawdzilo. Auto mam z napedem na tyl a felgi sa z et 43 ( czyli do xdrive) :(

Mial ktos taka sytuację? Czy moge cos z tym zrobic montujac jakies dystanse czy cos? Pozdrawiam

Opublikowano
20mm wystarczy? Moze 25mm? Jesli 20mm to najlepiej jakie? Przykrecane czy przelotowe? Jesli 25mm to tez przelotowe czy przykrecane? Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Możesz założyć 25mm, przykręcane pewnie będą lepsze ale i droższe.