Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z M-pakietu brak mu listew - wiec pewnie byl dokladany, poza tym to jest w ogloszeniach juz przez dlugo okres czasu - wlasciciel startowal z cena wyzsza niz 20.000 (chyba cos kolo 25), jesli bylby faktycznie w stanie idealnym z takim przebiegiem i bezwypadek to moim zdaniem by sie juz sprzedal ..
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
z M-pakietu brak mu listew - wiec pewnie byl dokladany, poza tym to jest w ogloszeniach juz przez dlugo okres czasu - wlasciciel startowal z cena wyzsza niz 20.000 (chyba cos kolo 25), jesli bylby faktycznie w stanie idealnym z takim przebiegiem i bezwypadek to moim zdaniem by sie juz sprzedal ..

Faktycznie, nie zauważyłem braku listew ;] a czy by sie sprzedał to nie jestem pewien, widziałem identyczne roczniki z takim wyposażeniem za 17-18 tyś.

Opublikowano

Dokładnie, tzw okazje zdarzają się bardzo żadko, więc nie należy się napalać bo można się nieźle naciąć. To że napisał bezwypadkowy i podał niski przebieg i auto ładnie wygląda na fotkach to jeszcze nic nie znaczy i jest bardzo wątpliwe.

BMW to samochody, reszta to tylko nieudane próby...
Opublikowano

Dokładnie, tzw okazje zdarzają się bardzo żadko, więc nie należy się napalać bo można się nieźle naciąć. To że napisał bezwypadkowy i podał niski przebieg i auto ładnie wygląda na fotkach to jeszcze nic nie znaczy i jest bardzo wątpliwe.

Więc czeka mnie podróż w sobote :) :D Mam tester lakieru więc chyba sobie poradze ;]

Opublikowano

no wlasnie - a widziales z bliska te tansze ?? nie wszystko ladne co ladnie wyglada na fotce ...

niemniej za naprawde dobry samochod i do tego jeszcze z udokumentowanym przebiegiem i bezwypadkowy trzeba zaplacic i to bez znaczenia czy u nas czy za nasza zachodnia granica ..

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
Moge jesli byl bys zainteresowany umowic sie z gosciem i zobaczyc to auto z bliska.Mieszkam 10km od wejherowa.Jak cos to info na prv prosze.

PW poszlo :D