Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej. Jak w temacie potrzebuje poszerzyć moje Bmw e46 coupe. Przeglądając trochę Allegro nie odnalazłem nic ciekawego. Zwracam się do was z prośba moze znacie jakieś miejsce albo wykonawcę który ma w ofercie coś ciekawego? Robi ktoś body kit w stylu Rocket Bunny do e46? Jedynie co udało mi sie odnaleźć to do e92, istnieje możliwość za adoptowania do e46? Podejmował ktoś taka probe? :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szerokość m3 nie wystarczy? Jaką masz budę?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Buda 330i m pakiet coupe. Mam zrobiony max skręt i używam również auta na drodze. Myślałem nad błotnikami z M lecz nie do końca zakryją koło a w dodatku Waski tył nie wyglada za ciekawie z szerokim przodem...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Poka poka :-)

Edit: w sensie czy zechciałbyś się podzielić zdjęciem?

Edytowane przez lord_Simon
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Myślałem nad błotnikami z M lecz nie do końca zakryją koło a w dodatku Waski tył nie wyglada za ciekawie z szerokim przodem...

Nie proponuję samego przodu, tył też z m3, ale jak to za mało to niestety szukaj.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Tak to jest dokładnie to czego szukam lecz miałem nadzieje na jakiegoś producenta z ojczyzny który robi podobne wynalazki :-) zdjęciem z miła chęcią się podzielę lecz nie do końca wiem jak wstawić...