Skocz do zawartości

BMW Compact różnice??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, mam dosc nietypowe pytanie, zapewne odpowiedz jest banalna ale ja jestem "nowym" uzytkownikiem BMW i nie znam wszystkiego: dlaczego w niektorych egzemplarzach BMW Compact kierownica jest trojramienna a w niektorych wieksza czteroramienna?? i kolejne pytanie: dlaczego niektore egzemplarze (np. moj) z lat ok`97 nie maja tylnej wycieraczki, a inne maja?? zgory dzieki za pomoc w nurtujacych mnie pytaniach, pozdro4all
Opublikowano
Kierownice podobnie jak w innych modelach oraz markach aut mozesz miec rozne ;-). Akurat bmw oferuje kilka opcji za doplata. Jesli masz taka trojramienna to mozesz sie cieszyc poniewaz jest chyba najfajniesza z wszystkich oferowanych. Moim zdaniem jest znacznei bardziej sportowa niz ta z wersji m ;-). Mam kolege z 325 w m pakiecie i jego kierownice nazywam oryginalna z forda mondeo - nie wiem dlaczego ale najbardziej do tego auta mi ona pasuje :-).
Opublikowano

Ja mam trojramieną:mrgreen: :cool2:

------------------------------------------------------

SPRZEDAM WSZYSTKIE CZESCI 1.8 COMPACT M42

BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano
  • Autor
ja tez mam trojramienna :) ale nie mam wycieraczki tylnej, nie wiem dlaczego, nawet nie ma miejsca na jej zamontowanie, czy ktos wie dlaczego?? niektore Compacty maja tylne wycieraczki a niektore nie??
Opublikowano
Bo to była opcja:)
Opublikowano
I to jest śmieszne, bo podgrzewana tylna szyba była w standardzie :roll2:
Opublikowano

zgadza się zarówno kierownica jak i tylnia wycieraczka występowały jako opcja wyposażenia lub jako standard wchodzący w skład całego pakietu wyposazenia np w wersji 318ti wraz z pakietem Optic

Albo też w całej serii tak jak np w compakcie 323Ti ,kierownica trójramienna i wycieraczka były w standardzie ,zdjęcie poniżej

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img76.imageshack.us/img76/6391/obraz068zm1medium6zs.jpg

Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact