Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam , może powiecie mi jeśli mam w mojej e60 lusterko z 4 piny mi które uległo zniszczeniu jednak czy mogę kupić lusterko z 3 pinami ( bo takie mi się trafia)? I pytanie co by nie działało? Ewentualnie czy da się zrobić żeby wszystko było tak jak należy? Czy nie zawracać sobie głowy i szukać lusterka z 4 pinami?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Albo kupujesz na cztery piny i wymieniasz p&p albo na trzy i musisz przepiąć kable w module kgm i pod skrzynkę bezpiecznikow

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 2 lata później...
Opublikowano
Witam, odgrzeję temat bo nie mogę znaleźć konkretnej podpowiedzi. Mam lusterka 8 pin, bez fotochromu i led, za to fotele mają pamięć. Czy te lustra są składane bo poprzedni właściciel zmieniał środek i niby jest składanie w panelu, ale nie działa. Może poprostu cos padło, albo nie przełożył panelu ze swoich boczków?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Składane to 9 kabli

Pytanie jakie fotele były wcześniej to wyjaśni jakie masz moduły w drzwiach.

Jeśli robił wszystko to i kolumna kierownicza powinna być elektryczna

Jeśli wcześniej była pamięć foteli to moduły w drzwiach są high, jeśli nie to low i potrzebne lusterka i moduły. Później lusterko wewnętrzne EC i wiązką no a jak podświetlanie to kabke z KBM do lusterek

Screenshot_20210323_232139.jpg

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Czyli jeśli mam w drzwiach modul H wystarczy od niego pociągnąć kabel do lusterka + kodowanie ? Da się wrzucić silnik do manualnych lusterek ? Aktualnie posiadam lusterko z polifta 3 pinowe które mógł bym przeznaczyć na dawce mechanizmu.
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam, próbuję ustalić jakie mam lusterko. BMW E61 525D 2008r. fotele zwykłe. Lusterko bez składania elektrycznego i podświetlenia, z fotochromem. Ile to będzie pinów ?
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich podpowie ktoś które piny w lusterku i module KGM trzeba pozamieniać żeby zaczęły działać lusterka 3 pinowe,obecnie mam 4 pinowe
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam szukam informacji jaka wtyczka mam przy lusterkach. Bmw e 61 luty 2007 czyli jeszcze przedlift lusterka sterowane elektrycznie, grzane ale składane ręcznie, bez podświetlenia a fotele mam sporty pół elektryczne
  • 9 miesięcy temu...