Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kross21, generalnie szukałem e34 jednak ten egzemplarz chodził mi od dłuższego czasu po głowie. Auto bardzo komfortowe , świetne na trasy. Układ kierowniczy to nie to co w jedynce ,bo to raczej nie możliwe. Auto w tej konfiguracji jest dość dynamiczne, co prawda to nie 4.4 ale w zupełności wystarczy. Wróciłem do starszych generacji bo to zupełnie inne doznania niż ten nowy szajs . Dla mnie rui rewelacyjne auto ,oczywiście wolał bym e34 ale jak to mówią "Jak się nie ma co się lubi ..."

0HPx8-DUQwzK.png?v=2

eSKa

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
marko0424 dzięki bardzo, zgadzam się ,iz jest to zacny widok choć akustyka wydechu przy odpowiednim zestrojeniu daje dużo lepsze doznania :D

eSKa

Opublikowano
marko0424 dzięki bardzo, zgadzam się ,iz jest to zacny widok choć akustyka wydechu przy odpowiednim zestrojeniu daje dużo lepsze doznania :D

Dokładnie....a jak już siedzi na pokładzie wydech Eisenmann to poezja dla ucha...