Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poogarniałem mechanicznie , już można by inwestować w wizualną stronę a tu panie ...jeb ,taka niespodzianka

http://s1.tufotki.pl/2017/07/30/9wWLx-FiyxLz.jpg?v=2

http://s1.tufotki.pl/2017/07/30/9wWLx-H0xny7.jpg?v=2

Panowie takie pytania :

- czy ktos z was posiada u siebie zestaw ProKit Eibach-a

- reflektory depo na allegro za tałzena to modele v2 ,na ledach ? Czy jest to zupełnie coś innego!

- czy robił ktoś z was podsufitke i słupki w czarnej alcantarze, trudne to czy lepeiej kupić oryginał zestaw

-Czy koło 18" nie wpływa zbytnio na komfort?

Moja ex :)

http://s1.tufotki.pl/2017/07/30/9wWLx-GBvGet.jpg?v=2

http://s1.tufotki.pl/2017/07/30/9wWLx-4EqQmK.jpg?v=2

-Czy fotele LCI będą pasować

- czy dać sobie spokój z tym mułem i zbierać na cos mocniejszego ? Jakieś to słabe ,nie do jazdy .

eSKa

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wymian C.D - rozrusznik

GLrb4-jHmOYY.jpg?v=2

GLrb4-NAJ2AJ.jpg?v=2

W kolejce czeka serwomotor

GLrb4-6jvHBI.jpg?v=2

Następnie tarcze, klocki ,czujniki...

eSKa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szyba nowa ,rozrusznik nowy ... :) Biorąc pod uwagę obecną aurę ,postanowiłem kupić zielone sprężyny i siłownik klapy ze skody ,celem zrobienia "automatyzacji" otwierania tylnej klapy

Filmik zapożyczony , nie mój . Doszły również lampy na przód, szkoda że aura nie dopisuje bo kręci mnie by już założyć

GLrb4-mHS2dx.jpg?v=2

GLrb4-ejnnfy.jpg?v=2

Teraz czarne kubełki, ładniejsza fajera , gałka ,czarny sufit ....

eSKa

Opublikowano

Musiałem założyć... Jak ją wypieszcze i zabezpiecze to dam lepsze foty.

GLrb4-G0RHj5.jpg?v=2

GLrb4-DnFEZY.jpg?v=2

GLrb4-gESRSf.jpg?v=2

GLrb4-fCFexZ.jpg?v=2

GLrb4-YsSxkc.jpg?v=2

GLrb4-L3NaAK.jpg?v=3

Natomiast co do lamp Depo , nie mogę za nic tego dobrze spasować, przekladaliscie może oryginale zaczepy, mocowania z oryginałòw ?

eSKa

Opublikowano

Ja przy przekładce na DEPO przeszczepilem wszystko ze starej lampy, wszystkie elementy montażowe. Ale walki zeby to spasować trochę było a i tak nie jest 100% idealnie. Zwłaszcza środkowa cześć od strony nerek, jest delikatnie jakby inaczej wyprofilowana, ale może mi sie wydaje.

Natomiast same fotele super sprawa, ale zabezpiecz i impregnuj jak najszybciej. Patrząc na zdjęcia to są w bardzo fajnej i dobrej kondycji.

Opublikowano
Co do lamp , to rzeczywiście ciężka sprawa by to dobrze dopasować, przejrzałam kilka zdjęć z autami po zmianach i wygląda to na że "ten typ tak ma"

eSKa

Opublikowano

GLrb4-K7XxXB.jpg?v=2

GLrb4-6JuY8o.jpg?v=2

GLrb4-tHq035.jpg?v=2

GLrb4-TH5cYL.jpg?v=2

Zadowolony jestem bardziej z foteli niż z reflektorów , ogarnąć muszę jeszcze matę zajętości i zasilanie do regulacji boczkòw

eSKa

Opublikowano
Sportowe fotele są zacne! Aczkolwiek ja preferuję łączoną tapicerke. Jakby co służę pomocą w przełożeniu spodów, tak jak mówiłem nie jest to wcale takie skomplikowane! Z kodowanie tez miałem bardzo dziwna sytuacje, nie wiadomo dlaczego z automatu kodowały się fotele sportowe ale bez maty, dlatego cały czas wyskakiwał bład i nie było połaczenia z mata mimo iz w pelni sprawna i wszystkie piny prawidlowo wpiete! No i plus poduszka sie w tym wypadku tez swiecie mimo iz rowniez jest ok :/ Zostalo mi pociagniecie wiazki z pradem zeby odpalicz pompowanie ledzwi i bede super szczesliwy!
Opublikowano

U mnie jest również błąd poduszki i sygnalizacja pasów,

jednak za matę wezmę się dopiero może za tydzień. Tak jak pisałem zasilanie do boczkow też jest do ogarnięcia i kodowanie świateł powitalnych .

eSKa

Opublikowano
U mnie jest również błąd poduszki i sygnalizacja pasów,

jednak za matę wezmę się dopiero może za tydzień. Tak jak pisałem zasilanie do boczkow też jest do ogarnięcia i kodowanie świateł powitalnych .

Tak, ale to jest jeden bład - mata, przez ktory wyswietla sie blad poduszki, pasow i maty, nie daj sie przypadkiem skasowac za 3 pojedyncze bledy tak jak ja :)

Opublikowano
Dzięki za informacje . Generalnie stwierdziłem że nie będę przekładał mat , zamówiłem emulator . Jak zamontuje wówczas zobaczę czy uda się skasować błędy , jak nie to przełóże poduszki jeszcze że starych foteli.

eSKa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Emulator działa jak należy więc wszystko jest elegancko. Doszły właśnie nowe fanty, klocki wyglądają jak podroby ...co do serwomotoru , to czy ktoś brał się sam za wymianę ? Temat do ogarnięcia samemu ?

GLrb4-9KbxDb.jpg?v=3

GLrb4-QeZhPn.jpg?v=3

GLrb4-rcyn1N.jpg?v=3

GLrb4-WN1QwP.jpg?v=2

eSKa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Sportowa ( krótka ) antenka ori też ładnie by wyglądała :-)
Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czarny mat wyleciał na felgi, wygląda to zdecydowanie lepiej niż na wcześniejszym srebrnym , o i szyby "dymione" podkreśliły całość. Nastepnie emblematy czarne muszę zakupić i pomalować nerki również na czarno.

rsKEp-DGQmHC.jpg?v=2

rsKEp-IQ6uvB.jpg?v=2

rsKEp-N1I40o.jpg?v=2

rsKEp-tyXwx6.jpg?v=3

rsKEp-NCVxNS.jpg?v=3

eSKa

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam po dłuższej przerwie. Panowie i Panie, od dłuższego czasu borykałem się z brakiem stabilizacji obrotów zaraz po odpaleniu. Sytuacja wyglądała tak, że zaraz po zapłonie obroty spadały do poziomu 600obr, następnie podbijały powyżej tysiąc a następnie stabilizowały się . Trwało to, może z pięć sekund ale podczas tego czasu nie można było dotykać pedału przyśpieszenia ponieważ auto potrafiło zgasnąć i prawie zawsze pojawiały się błędy na wałkach rozrządu , czasem również na mimośrodowym. Wymieniłem czujniki wałków, serwomotor , wymieniłem pierścień uszczelniający wtyczkę od czujnika wałka mimośrodowego i w dalszym ciągu nie dało to rezultatów.

4f9Ny-2dtqId.jpg?v=2

4f9Ny-yE0thu.jpg?v=2

4f9Ny-oCbri3.jpg?v=2

eSKa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jak sie sprawuje nowy nabytek ?;D kolega jakiś czas temu kupił tez e39 i zachowuje sie jak taki ponton. Ale to kwestia konkretnego egzemplarza. Napisz cos wiecej + wiecej fotek bo silnik ciekawy :D