Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dziwne pytanie. W aucie robili funkcję serwisową i nie widziałi ten błąd? Podczas jej wykonywania błędów w pamięci nie powinno w ogóle być oprocz 613f. Gdzie dane z czujników afs w czasie rzeczywistym. Gdzie dane z czujników DSC ? Nie byłeś na diagnostyce, był u czytelników błędów.
Opublikowano
Wkurzyłem się i pojechałem do nich jeszcze raz, zagroziłem sądem że będę dociekał swoich praw. Dwa dni później telefon i miło mnie zaprosili na warsztat że oni już wiedzą co zrobić. Oddałem auto we wtorek a w piątek pojechałem bez zapowiedzi po odbiór. Zrobiłem jazdę próbną, kierownica prosta, żadnych błędów. Podobno zasięgneli języka u znajomego z aso i rozebrali magiel i złożyli jeszcze raz. Jeżdżę kilka dni i wszystko ok. Dotarło do nich że trochę osób czeka na moją opinię i może być z tego dobry interes, nawet coś mówili o zakupie specjalnej tokarki żeby mogli robić listwy zębate na wymianę. Teraz jestem zadowolony, nie ma luzów i o wiele lepiej się prowadzi