Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wlasnie zqakupiłem podstawki na 6x9 do E36 na tyl teraz mam dylemat jakie glosniczki kupic, maja byc tanie na allegro jest multum boszmanow i innych dziwolongów po 120zl mial ktos doswiadczenia z tym tanim sprzetem, ma grac ladnie miec ladny bas ale mega głosno nie musi byc;). Co kupic?
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Witam wlasnie zqakupiłem podstawki na 6x9 do E36 na tyl teraz mam dylemat jakie glosniczki kupic, maja byc tanie na allegro jest multum boszmanow i innych dziwolongów po 120zl mial ktos doswiadczenia z tym tanim sprzetem, ma grac ladnie miec ladny bas ale mega głosno nie musi byc;). Co kupic?

Leżą u mnie w szafie takie JBL 963 MkII i tylko zajmuja mi miejsce. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać, co do ceny to myślę, że się dogadamy.

Kupiłem je nowe, miałem je raptem przez rok i jeździły w poprzednim samochodzie. Byłem z nich zadowolony ale samochód został sprzedany i sprzęt zdemontowałem. Teraz już 4 rok leża w szafie, niestety nie mam do nich pudła - tylko głośniki, ramka i maskownice.

Pozdrawiam, Mariusz

"Mario"

F11 Sophisto Grau

http://i59.tinypic.com/242j57c.jpg

Opublikowano
ja tez mam takie glosniki - 4drozne Pioniera- znakomite, uzywalem ich rok, nie graly pod wzmacniaczem a wiec nie skatowane. W e46 sa nie do zalozenia wiec tez leza na szafie... Mam pudlo, rachunek z MediaMarkt- 400zl. Oddam za 250- odbior w Poznaniu. Podrawiam