Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam może mi ktoś pomoże , może zna ktoś jakiś dobry sklep online w necie gdzie mógłbym dostać przednie poduszki amortyzatorów wraz z łożyskiem do BMW 520 12V M20 rok 1990.
Opublikowano

tym zajmuje sie dzial CZESCI ale skoro juz jest pytanie to odpowiem. Mam takie poduszki ale istotna srednica trzpienia amortyzatora, sa 2 rodzaje 14 mm i 16 mm

pozdr

CARFIX BMW

Pełny serwis pogwarancyjny.Kodowanie i programowanie, indywidualizacja ustawień. Aktualizacja oprogramowania. Dostęp do serwera online(OSS),ASAP oraz Werkstatt information recherche (WIR). Cześci nowe - parts sales support (PASS) i używane do BMW.

Szczecin ul.Mieszka I 61a

Tel.692377209

Opublikowano

WITAM.

z tego co wiem nie wychodza zamienniki tych poduszek z innych firm jak bmw.osoboscie kupiłem uzywki pojezdziłem troche i kupiłem orginał w bmw bawraia w wawie, cena 479zł sztuka.

po wymianie poduszek nadal były dziwne stuki i okazało sie ze niepotrzebnie zmeiniał poduszki poniewaz miałem rozwalone na dolnym wahaczu moicowanie tzn. ta gume.

tak wiec jak by co mam uzywki 4szt.

pozdrawiam