Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Problem byl juz poruszany na forum, lecz pytanie pozostalo bez odpowiedzi.

Gdzie w warszawie moglbym zrobic diagnostyke komputerowa? - walcze ciagle z obrotami i chce w koncu wiedziec, czy to przeplywomierz czy cos innego. Mam pare adresow ASO, ale tam pewnie bedzie drogo. Czy ktos moze mi pomoc?

z gory dzieki

Opublikowano
Ja znam zakład elektroniczny specjalizujący się w BMW, niestety ze 20-30 km od Warszawy spod Teresina. Nazywa się Dariusz Beśka - Elżbietów gm. Teresin, 0 46 861 40 86. Jak bardzo zależy to gdzieś mogę komórki poszukać.
Opublikowano
BMW Osowiecki na Ojcowskiej, chyba 60zl biora za diagnoze, ale mnie na przyklad nie skasowali bo zadnych bledow nie wykazala.
były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano

nie zawsze diagnostyka komputerowa rozwiazuje problem, tym bardziej w wiekowych autach...Czasem trzeba zrobic diagnostyke recznie step by step....

pozdr

CARFIX BMW

Pełny serwis pogwarancyjny.Kodowanie i programowanie, indywidualizacja ustawień. Aktualizacja oprogramowania. Dostęp do serwera online(OSS),ASAP oraz Werkstatt information recherche (WIR). Cześci nowe - parts sales support (PASS) i używane do BMW.

Szczecin ul.Mieszka I 61a

Tel.692377209

Opublikowano
nie zawsze diagnostyka rozwiazuje problem, tym bardziej w wiekowych autach...

Ba, smiem twierdzic, ze nigdy problemu nie rozwiazuje... ;)

były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan