Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej ktoś z was wymieniał żarówki w podsufitce ? bo nie za bardzo wiem jak sie za to zabrac próbowałem ale nie chce chce czegos połamac :) jak najleiej to zrobic podwazyc z której strony?
Opublikowano
hmm sam nie wiem jakie mam :) zarówki są jak w pozycjach w5w nie rurkowe , no nic bede kombinował tylko muszę miec jakieś plastikowe narzedzia bo inaczej wsystko porysuje , a nie wiecie moze jak wymienić żarówki w lusterkach pod spodem ?
Opublikowano
Ja nigdy tego nie robilem ale podejrzewam ze wyjmuje sie szkielka od spodu i wtedy jest dostep do zarowki
BMW X5 E53 4,4i V8(286KM)
Opublikowano
hmm sam nie wiem jakie mam :) zarówki są jak w pozycjach w5w nie rurkowe , no nic bede kombinował tylko muszę miec jakieś plastikowe narzedzia bo inaczej wsystko porysuje , a nie wiecie moze jak wymienić żarówki w lusterkach pod spodem ?

Musisz zdjąć obudowę lusterka:

I wymienić żarówkę w5w.

Opublikowano
ok dzieki :) muszę od razu zerknąc czemu lusterka sie składają i od razu rozkładają ponoć to częsta usterka w e53 moze ktoś przerabiał?
Opublikowano
U mnie to samo zlorza sie rozlorza zlorza i zostaja juz w pozycji zlozonej byc moze u mnie to wina uszkodzonego modulu komfortu tego w fotelu kierowcy.Ktos jakies sugestie???
BMW X5 E53 4,4i V8(286KM)
Opublikowano
co prawda nie korzystam ze składanych lusterek ale fajnie jak fabryka dała to mogło by działać hehe nie lubie lubie jak mi coś nie działa w aucie :)