Skocz do zawartości

wymiana żarówek podsufitka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej ktoś z was wymieniał żarówki w podsufitce ? bo nie za bardzo wiem jak sie za to zabrac próbowałem ale nie chce chce czegos połamac :) jak najleiej to zrobic podwazyc z której strony?
Opublikowano

Zalerzy kolego czy masz lampki z M-Pakietu czy zwykle tu masz temat ktory juz ktos przerabial:

viewtopic.php?f=69&t=116058

BMW X5 E53 4,4i V8(286KM)
Opublikowano
  • Autor
hmm sam nie wiem jakie mam :) zarówki są jak w pozycjach w5w nie rurkowe , no nic bede kombinował tylko muszę miec jakieś plastikowe narzedzia bo inaczej wsystko porysuje , a nie wiecie moze jak wymienić żarówki w lusterkach pod spodem ?
Opublikowano
Ja nigdy tego nie robilem ale podejrzewam ze wyjmuje sie szkielka od spodu i wtedy jest dostep do zarowki
Opublikowano
hmm sam nie wiem jakie mam :) zarówki są jak w pozycjach w5w nie rurkowe , no nic bede kombinował tylko muszę miec jakieś plastikowe narzedzia bo inaczej wsystko porysuje , a nie wiecie moze jak wymienić żarówki w lusterkach pod spodem ?

Musisz zdjąć obudowę lusterka:

I wymienić żarówkę w5w.

Opublikowano
  • Autor
ok dzieki :) muszę od razu zerknąc czemu lusterka sie składają i od razu rozkładają ponoć to częsta usterka w e53 moze ktoś przerabiał?
Opublikowano
U mnie to samo zlorza sie rozlorza zlorza i zostaja juz w pozycji zlozonej byc moze u mnie to wina uszkodzonego modulu komfortu tego w fotelu kierowcy.Ktos jakies sugestie???
Opublikowano

KOLEDZY

TYPOWA AWARIA MODELU E53 vol. 3121442

w lusterku kierwocy uwala sie mechanizm

albo to http://allegro.pl/lusterko-elektryczne-bmw-x5-e53-e46-zestaw-naprawc-i5713768054.html

albo to http://allegro.pl/lusterko-elektryczne-bmw-x5-e53-zestaw-naprawczy-i5773477080.html

nie wiem ktore bo nei robilem :D chyab to drugie jak sie skladaja i od razu rozkladajo

Opublikowano
  • Autor
co prawda nie korzystam ze składanych lusterek ale fajnie jak fabryka dała to mogło by działać hehe nie lubie lubie jak mi coś nie działa w aucie :)