Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, szukałem na forum lecz nic ciekawego nie znalazłem mianowicie radio bardzo źle odbiera fale szumi, gubi i to tylko na RMF o innych stacjach mogę zapomnieć całkowicie, gdzie szukać problemu? Radio to te z navi w e39
Opublikowano
rozbierz lewy badz prawy tylny słupek i tam bedzie antena. Sprawdz jaki masz nr i podmien sobie. Na allegro jest tego sporo wiec na bank cos znajdziesz;). Ja u siebie mam taki problem, ze jak podlacze telefon pod gniazdo od zapalniczki to slabiej lapie mi sygnal, ale wtedy odpalam cd i jest malina :8)
Opublikowano
rozbierz lewy badz prawy tylny słupek i tam bedzie antena. Sprawdz jaki masz nr i podmien sobie. Na allegro jest tego sporo wiec na bank cos znajdziesz;). Ja u siebie mam taki problem, ze jak podlacze telefon pod gniazdo od zapalniczki to slabiej lapie mi sygnal, ale wtedy odpalam cd i jest malina :8)

Te ładowarki do telefonu, szczególnie tanie, nie mają filtra przeciwzakłuceniowego, stąd problem gubieniem fal.

Opublikowano
Tylko że ja nie podpinam ładowarki i też gubi fale, zajrzę do tego wzmacniacza, a można go jakoś sprawdzić? Czy tylko wymienić?