Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jako że klima którą zakładałem działa :), to z powodu dużej ilości wolnego czasu walczę dalej...I tutaj zaczynają się pytania :) .

Chcę założyć Komputer z funkcją Check, a pytanie jest takie : Co kontroluje Check ??...Żarówki, poziom płynu spryskiwacza, poziomu płynu chłodniczego ....Czy poziom oleju też ?? (tak jak było w E30)...Jeśli tak to gdzie jest mocowany czujnik ?? {od góry / dołu misy olejowej}

Opublikowano

Na forum jest schemat elektryki do OBC można sobie prześledzić ... ale z tego co pamiętam to te f-cje kontroluje specjalny moduł check-control który sprawdza czujniki itp. No i potrzeba też czujników w różnych dziwnych miejsca ...

Jak Ci się uda to daj znać jak to zrobiłeś, ile czasu to trwało itp. :-)

Opublikowano
Nie ma problema, tym razem zrobię fotki i wkleje do zrób to sam - bo z klimą zapomniałem :( -..Z tego co przejrzałem to dodatkowo są tylko dwa czujniki - poziom płynu w spryskiwaczku i poziom cieczy chłodzącej, sądziłem że jest jeszcze poziom oleju, ale nie znalazłem nigdzie (w łącznie z real oem i ETK takiego elementu). O światła 'martwi się" moduł CM :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.